Afdrukken

Westland Accountancy kiest voor YourSite

Van der Wilk Accountancy en Ad2Finance richten Westland Accountancy op

WestlandAccountancyLogoIn de afgelopen periode hebben Van der Wilk Accountancy uit Naaldwijk en Ad2Finance uit Honselersdijk diverse gesprekken gevoerd omtrent een mogelijke bundeling van hun krachten.
Het zijn vruchtbare gesprekken gebleken, omdat de visie en cultuur van beide kantoren perfect bij elkaar passen. Persoonlijke betrokkenheid en het leveren van hoge kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. De sfeer is nog (zoals zij dat noemen) "op z'n Westlands": geen dure woorden en dikdoenerij, maar de klant centraal stellen en problemen direct oplossen.
Daarom is besloten dat de twee kantoren met ingang van 1 april 2013 hun krachten bundelen in één nieuwe organisatie.

Afdrukken

Nepsite Belastingdienst van internet gehaald

Het Nationale Cyber Security Centrum heeft een website van criminelen van internet gehaald die gebruikt werd om belastingplichtigen te verleiden gegevens als hun DigiD in te voeren.

De site leek heel erg op die van de Belastingdienst.
De site is weggehaald op verzoek van de Belastingdienst, nadat dinsdag voor het eerst werd geklaagd over nep-mails die de ontvangers wezen op een vermeende belastingschuld van 1000 euro en opriepen om het bedrag zo snel mogelijk te betalen. De mails bevatten een link naar de nepsite.
De Belastingdienst vraagt nooit per e-mail of telefoon om persoonlijke gegevens. De dienst adviseert om DigiD en wachtwoord privé te houden.

Afdrukken

iPad is een computer

De rechtbank Haarlem heeft geoordeeld dat een iPad een computer is.

ipadEen werkgever heeft aan al haar werknemers een iPad met mobiel-internetdatakaart verstrekt. In geschil is of de iPad belastingvrij, dat wil zeggen zonder inhouding van loonheffing, aan de werknemers kan worden verstrekt. Daarbij is van belang onder welke bepaling van de Wet op de loonbelasting 1964 de iPad geschaard kan worden.

Valt de iPad onder het begrip "telefoon, internet en dergelijke communicatiemiddelen", dan kan de iPad belastingvrij worden verstrekt als het zakelijk gebruik van meer dan bijkomstig belang is. Is de iPad meer een met een computer vergelijkbaar apparaat, dan kan de iPad alleen belastingvrij worden verstrekt als de Ipad geheel of nagenoeg geheel zakelijk wordt gebruikt.

Afdrukken

Pro Management werkt vernieuwend

YourSite-DeGriendenWij wilden een moderne en overzichtelijke website voor onze klanten en toekomstige klanten, met daarin de PM-functionaliteiten ingebouwd. Deze wensen zijn door YourSite vertaald naar een prachtige website, waar wij zeer tevreden over zijn. Met deze website gaan wij met onze tijd mee, dit willen wij ook uitstralen. Ook van onze klanten krijgen wij positieve reacties. Aanpassingen op de website kunnen wij dankzij het eenvoudige Content Management Systeem zelf doen, maar mochten wij hulp nodig hebben is dit met één belletje naar YourSite geregeld.

Afdrukken

Onze klanten reageren erg positief

YourSite-Afos-webdesignYourSite heeft voor ons een mooie, functionele website gebouwd die wij zelf kunnen onderhouden. Vanwege de korte lijnen, verliep de communicatie met de medewerkers prima en hebben zij onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp! Onze klanten reageren erg positief op onze nieuwe website en daarom raden wij YourSite ook zeker aan bij andere kantoren!

Erik van Buren, directeur van Afos Administraties

icon twitter

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Tel: 010-4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | KvK nr 24412315