Afdrukken

Westland Accountancy kiest voor YourSite

Van der Wilk Accountancy en Ad2Finance richten Westland Accountancy op

WestlandAccountancyLogoIn de afgelopen periode hebben Van der Wilk Accountancy uit Naaldwijk en Ad2Finance uit Honselersdijk diverse gesprekken gevoerd omtrent een mogelijke bundeling van hun krachten.
Het zijn vruchtbare gesprekken gebleken, omdat de visie en cultuur van beide kantoren perfect bij elkaar passen. Persoonlijke betrokkenheid en het leveren van hoge kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. De sfeer is nog (zoals zij dat noemen) "op z'n Westlands": geen dure woorden en dikdoenerij, maar de klant centraal stellen en problemen direct oplossen.
Daarom is besloten dat de twee kantoren met ingang van 1 april 2013 hun krachten bundelen in één nieuwe organisatie.

Westland Accountancy staat voor een persoonlijke benadering in een prijsvriendelijke omgeving!

De nieuwe website voor Westland Accountancy wordt door YourSite gebouwd.
Westland Accountancy laat met de nieuwe website de voordelen van een full-service-organisatie ervaren.

Vanaf 1 april 2013 zijn zij gehuisvest aan de Slotenmakerstraat 18, 2672 GD te Naaldwijk en zal de website worden gepubliceerd.

 

Deel deze informatie op FacebookDeel deze informatie op Google BookmarksDeel deze informatie op TwitterDeel deze informatie op LinkedIn

icon twitter

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Tel: 010-4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | KvK nr 24412315