Administratiekantoor Welten

Deze website is live te bekijken op: http://www.welten.nl

Administratiekantoor Welten

Administratiekantoor Welten is een kantoor dat zich omringd weet door specialisten uit verschillende disciplines. Zo is het kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met de ondernemer zorgen ze voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als henzelf voldoende gegevens kan leveren om er voor te zorgen dat de ondernemer de juiste beslissingen op het juiste moment kan nemen.

Administratiekantoor Welten uit Deurne is al jaren klant van Pro Management Software en was één van de eerste klanten die koos voor een accountancywebsite van YourSite. Directeur Berry Welten over YourSite:

Ik ben al ruim 10 jaar een tevreden klant van Pro Management Software en was dan ook blij verrast toen zij hun aanbod uitbreidden met speciaal voor de accountancybranche ontwikkelde websites. Het team van YourSite heeft voor mij een moderne website ontworpen met hierin een automatische nieuwsvoorziening voor mijn klanten. Ik maak ook gebruik van het digitale dossier DigiRecord van Pro Management, deze is nu toegankelijk voor mijn klanten via mijn homepage. Een professionele Facebook bedrijfspagina kon in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Daarom heb ik onlangs mijn Facebook pagina door YourSite in een mooi jasje laten steken. Ik ben heel blij met het eindresultaat! YourSite weet precies wat een modern administratie- of accountantskantoor nodig heeft en kan alle moderne softwareoplossingen integreren in een mooie website. Ik raad daarom al mijn branchegenoten aan om eens te informeren wat YourSite voor uw kantoor kan betekenen.

 

Deel deze informatie op FacebookDeel deze informatie op Google BookmarksDeel deze informatie op TwitterDeel deze informatie op LinkedIn

icon twitter

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Tel: 010-4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | KvK nr 24412315