Afos Administraties

Deze website is live te bekijken op: http://www.afos-mkb.nl

Afos Administraties

Afos Administraties uit Schoondijke is een flexibel, betrokken en slagvaardig administratiekantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf. Zij verzorgt administratie het hele jaar door, op contract- of uurbasis. Het belang van cli├źnten staat voorop en daarom heeft Afos haar dienstverlening waar mogelijk gedigitaliseerd met als doelstelling een hoge mate van efficiency teneinde rechtvaardige tarieven te berekenen voor haar diensten.

Voorbeelden van digitalisering zijn het Online klantendossier DigiRecord en het Online boekhoudpakket.

Maar ook achter de schermen zijn alle maatregelen getroffen op het gebied van kantoorautomatisering zodat de cli├źnten verzekerd zijn dat rapportages, aangiftes en correspondentie op tijd verzonden worden en volgens de van toepassing zijnde regelgeving ingericht is. Onlangs hebben zij hun tweede website door YourSite laten bouwen.

Erik van Buren, directeur van Afos Administraties over YourSite:

YourSite heeft voor ons een mooie, functionele website gebouwd die wij zelf kunnen onderhouden. Vanwege de korte lijnen, verliep de communicatie met de medewerkers prima en hebben zij onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp! Onze klanten reageren erg positief op onze nieuwe website en daarom raden wij YourSite ook zeker aan bij andere kantoren!
Deel deze informatie op FacebookDeel deze informatie op Google BookmarksDeel deze informatie op TwitterDeel deze informatie op LinkedIn

icon twitter

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | Tel: 010-4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | KvK nr 24412315